Roze vakantievilla in Nederland

Perfect voor een girlstrip!

Holidayguru tipt 03.09.21 tot 06.09.21
P.p. vanaf € 319,-

Heb je weer eens zin in een weekendje weg met de meiden? Dan moet je deze roze villa echt even zien. Eerlijk is eerlijk: een mini-vakantie in dit vakantiehuis is niet goedkoop, maar wel heel erg leuk!

Bosvilla in Bergen

Waan je eventjes in Ibiza in deze te gekke roze villa in Bergen, minder dan een uur rijden vanaf Amsterdam. In dit luxe vakantiehuis – dat hier en daar van een vrolijk likje roze verf is voorzien – zit je helemaal goed voor een gezellig vriendinnenweekend. De villa heeft twee slaapkamers en badkamers en is geschikt voor vier personen. Perfect voor een weekendje weg met je beste vriendinnen! Zak met een glaasje wijn achteruit op een van de loungebanken op de veranda, steek de barbecue aan in de buitenkeuken of plof neer op de bank in de woonkamer voor een Netflix-marathon.

Vriendinnnenvakantie in Nederland

Deze vakantievilla vind je verscholen in het bos bij het plaatje Bergen. Je bent een weekendje even helemaal weg uit de hectiek van de stad en kunt eindelijk weer eens goed bijkletsen! Zin om er op uit te gaan? Rijd naar Amsterdam voor een middagje winkelen of vind je weg naar het strand van Bergen op Zee. Gooi je je strandhanddoek uit, maak een lange strandwandeling of bestel een cocktail bij een hippe strandtent.

screenshot van de deal

Screenshot deal