Slaap in een oude legerwagen in Zeeland

Weg van de massa, midden in het bos en dicht bij het strand

Holidayguru tipt 14.05.21 tot 17.05.21
P.p. vanaf € 120,-

Kampeer in alle luxe en slaap in een oude legertruck in Zeeland. Trek jezelf een weekendje terug in de natuur voor slechts €120 of ontsnap een midweek uit de massa voor €160. Dit unieke huisje ligt midden in het bos en daarnaast dicht bij het strand, wat wil je nog meer?

Legervoertuig in Biggekerke

Pak je kans en slaap in een oud legervoertuig uit 1967! Het communicatievoertuig van het Engelse leger is omgetoverd tot een uniek plekje voor twee personen. In de truck staat een heerlijk tweepersoonsbed waar je na een lange dag in de natuur lekker inkruipt. Geniet vanaf het houten terras aan de wagen van het zonnetje en het uitzicht op de toren van Middelburg. De douche, wc en keuken vind je in de sanitaire ruimte 50 meter verderop, deze heb je helemaal voor jezelf. Sluit je af van de online wereld, in de truck is namelijk geen Wi-Fi. Wees gerust, het mobiele netwerk werkt gewoon!

Vakantie in Zeeland

De truck staat midden in het bos en wordt omringd door het Zeeuwse platteland. In het bos slaap je tussen de fazanten, buizerds en andere wilde dieren. Het plekje is de ideale uitvalsbasis voor een dagje fietsen of een stevige wandeling. Of koel af aan zee, het strand ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. Als je geluk hebt spot je hier zelfs zeehondjes! De eigenaar van het natuurhuisje verklapt je graag waar je het beste oesters raapt, mosselen plukt of op zeewierexcursie gaat. Je hoeft je dus niet te vervelen.

screenshot van de deal

Natuurhuisje Biggekerke