Uniek designhuisje nabij Maastricht

Met uitzicht over de stad!

Holidayguru tipt 01.03.21 tot 03.03.21
P.p. vanaf € 249,-

Scandinavisch design in een kubus én toegang tot een prachtig landgoed, je vindt het in Maastricht! Dit knusse natuurhuisje is een heerlijke basis voor een leuke citytrip of weekendje in de natuur. De fietsen staan voor je klaar, waar wacht je nog op?!

Vakantiehuis met uitzicht over Maastricht

Architect Mathieu Bruls ontwierp dit unieke vakantiehuisje vlakbij Maastricht. Het design natuurhuisje staat op de Sint Pietersberg en biedt daardoor een geweldig uitzicht over de Limburgse stad. Vanuit de woonkamer kijk je door het grote raam vanaf de bank uit op de stad. De slaapkamer en badkamer vind je op de knusse kelderverdieping. Daarnaast is dit huisje ook voorzien van een kleine, maar compleet ingerichte keuken en staan er twee fietsen voor je klaar om de omgeving te verkennen.

Weekendje weg Maastricht

Met de fiets of te voet sta je vanuit dit huisje zo in het centrum van Maastricht voor een middagje sightseeing. Duik je liever de natuur in? Ook dan zit je hier goed! Stap op de fiets en slinger door het Limburgse landschap of ontdek al wandelend de omgeving.

screenshot van de deal

Natuurhuisje Maastricht