Trek je terug voor een korte vakantie in de waterlandschappen bij Deurne een slaap in een knusse pod. Je verblijft al een weekendje in dit leuke houten hutje voor slechts €100. De pod is ook beschikbaar in de zomervakantie!

Natuurhuisje in Deurne

De leuke camping pod ligt aan de Waaldijk op een uniek plekje in het Gelderse Deurne. Het houten huisje is klaar maar fijn en beschikt over alles wat je nodig hebt voor een paar dagen weg uit de drukte. Zo is er een gezellige zithoek, lekker bed, eigen badkamer en een pantry voor een kopje koffie of thee en een boterham. Zonnestralen vangen doe je op het ligbed op je privé terras. In de vernieuwde stal op het terrein vind je een gemeenschappelijke huiskamer met televisie.

Vakantie in het Land van Maas en Waal

Pak de fietsen bij de pod en verken het indrukkwekkende landschap tussen de Maas en de Waal. Wil je eens wat anders proberen? Huur een solex en brom door de omgeving! Breng een bezoekje aan de kleinste Hanzestad van Nederland, Maasbommel of neem een picknickmandje mee en smul van al het lekkers terwijl je geniet van de buitenlucht.

screenshot van de deal

Natuurhuisje Dreumel