Klaar voor een avontuurlijk weekendje weg in eigen land? Dan is dit natuurhuisje iets voor jou! Met een waterfiets peddel je naar een eilandje waar je een paar nachten in een luxe houten cabin – met home cinema – vertoeft.

Houten cabin nabij Rotterdam

Neem voor dit weekendje weg een niet al te grote koffer mee, want je reist per waterfiets naar dit houten huisje. Na 200 meter trappen kom je aan op het eilandje waar deze houten cabin staat. Dit vakantiehuis is geschikt voor twee personen en opvallend modern ingericht. In de keuken kun je iets lekkers op tafel toveren en op de loungebank kun je heerlijk neerploffen voor een filmavondje in je eigen home cinema. In de zomer kun je in de plas springen en een stukje zwemmen of een rondje varen in een sloep, maar ook op koudere dagen is het hier dankzij de vloerverwarming en houtkachel heerlijk vertoeven.

Weekendje weg Rotterdam

Dit vakantiehuis ligt direct aan de Achterplas waar je in de zomer heerlijk kunt plonsen, zwemmen en varen. In het najaar is dit huisje ook een echte aanrader, want je staat vanuit hier al in een kwartier in Rotterdam. Loop een rondje door de stad om de bezienswaardigheden, zoals de Erasmusbrug en de Euromast, te bewonderen of duik de winkelstraten in om een nieuwe wintergarderobe bij elkaar te shoppen.

screenshot van de deal

Screenshot deal