Hutje op de hei met outdoor jacuzzi

Maximaal ontspannen in de natuur van Groningen

  • Boekingskosten Geen!
  • Tegen meerprijs Outdoor jacuzzi aanwezig
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Lekker bubbelen Outdoor jacuzzi
Holidayguru tipt 20.09.21 tot 22.09.21
P.p. vanaf € 75,-

Tijd voor een break weg van de massa! Knijp ertussenuit in dit té leuke hutje op de hei – met outdoor jacuzzi – midden in de natuur van Groningen voor maar €75 per persoon.

Klein Wispelheem

Het is dan wel een tiny house, maar in Klein Wispelheem is aan ruimte geen gebrek. Vanuit dit stoere vakantiehuisje heb je namelijk een panoramisch uitzicht over weide en bossen. Zo beleef je zelfs vanaf de bank het buitengevoel! Dit rustieke hutje op de hei is geschikt voor twee tot drie personen en is een heerlijke uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten door het natuurgebied van het Groninger Hogeland. Sluit de dag af met een flesje wijn in de outdoor jacuzzi en kom heerlijk tot rust in de natuur.

Weekendje Groningen

Dit knusse natuurhuisje ligt aan de rand van een natuurgebied in het oudste cultuurlandschap van Nederland. De vele wandel- en fietspaden nodigen uit tot een spannende tocht door het ongerepte Groningse landschap. Tour langs oude (vissers)dorpjes of steek het water over naar Schiermonnikoog voor een dagje strand. Zin in wat levendigheid? De gezellige studentenstad Groningen ligt op slechts 25 kilometer afstand, ideaal voor een middag winkelen en terassen.

screenshot van de deal

ss_groningen2