Knus natuurhuisje in de Achterhoek

Aan het Twentekanaal

Holidayguru tipt 05.07.21 tot 07.07.21
P.p. vanaf € 78,-

Rivieren, bossen, landgoederen en meer. Je vindt het allemaal in de Achterhoek. Trek deze zomer de natuur in en verblijf in dit knusse huisje in het Gelderse Laren. Je boekt al een mini-vakantie vanaf €78 per persoon!

Natuurhuisje Laren

Voor en knus en sfeervol plekje midden in de natuur ben je hier aan het juiste adres. Je vindt dit natuurhuisje op een landgoed in de Achterhoek. Weg van alle drukte is hier alles aanwezig voor een heerlijke vakantie. Het houten huisje is ingericht met een knus keukentje, badkamer, comfortabel bed en een houtkachel waardoor het lekker warm blijft. Ook de bosuil, ijsvogels, eekhoorntjes, reeën en andere dieren komen hier regelmatig buurten. Eerdere gasten beoordelen dit huisje met een 9,3!

Vakantie in de Achterhoek

Of je nou op zoek bent naar bos, landgoed of water, de Achterhoek heeft het allemaal. Neem een frisse duik in het Twentekanaal, slinger door de bossen en landgoederen of peddel in je kano over de Berkel. Op een zwoele zomerdag wandel je heerlijk door de gezellige steden Lochem, Zutphen en Deventer, die samen een driehoek vormen. Laren ligt in de gemeente Lochem, wist je dat de dikste eik van Nederland hier staat?

screenshot van de deal

Natuurhuisje Laren