Overnacht in een tipi op de Veluwe

Weekendje weg in de zomer!

Holidayguru tipt 10.07.21 tot 12.07.21
P.p. vanaf € 103,-

Houd jij van de romantiek en charme van kamperen, maar laat je het opzetten van een tent liever aan een ander over? Dan is deze glamping deal voor jou! Voor maar €103 verblijf je een weekend in deze luxe tipi op de Veluwe.

Tipi op de Veluwe

Dit is glamping op zijn best! Deze leuk ingerichte tipi staat midden in het bos op de Veluwe. Een lekker rustig plekje met veel privacy. Wanneer je aankomt, is je bed al opgemaakt en kun je gelijk naar de Saloon lopen voor een drankje in de zon op de varanda. Bij kouder weer zet je de houtkachel in de tipi aan om lekker warm te blijven. Op een zomerse dag slinger je de barbecue aan en smul je van je eigen grillkunsten op het terras voor de tipi.

Weekendje weg op de Veluwe

Deze tipi vind je bij het plaatsje Uddel. Vanuit hier slinger je op de fiets, mountainbike of met de benenwagen door de Veluwe, een van de mooiste plekken van Nederland. Zin in een middagje slenteren door een leuke stad? Met de auto sta je zo in Apeldoorn en ook de Apenheul en de Julianatoren zijn gemakkelijk te bereiken. Ietsje verder weg ligt Amersfoort. Een gezellige stad met een historische binnenstad. Huur een kayak of SUPboard en verken de stad vanaf het water!

screenshot van de deal

Screenshot deal