Natuurhuisje in Friese Jachthaven

Uniek overnachten in een glamtainer!

Holidayguru tipt 05.02.21 tot 07.02.21
P.p. vanaf € 243,-

Word wakker in een stijlvolle glamtainer met uitzicht op het Johan Frisokanaal. Dit natuurhuisje ligt op een unieke locatie in jachthaven de Vrijheid in het Friese Warns. Ontdek wat de natuur te bieden heeft en kom helemaal tot rust voor €243 per persoon.

Luxe zeecontainer

De glamtainer, zoals deze omgebouwde zeecontainer ook wordt genoemd, ligt aan het Johan Frisokanaal, in de haven van Warns. Je arriveert in een oase van rust waar je geniet van het gefluit van de vogels en de bootjes die voorbij varen. Het verblijf is industrieel ingericht en van alle gemakken voorzien voor een ontspannen vakantie. Het natuurhuisje is geschikt voor vier personen en biedt vele extra’s zoals een regendouche en een privéterras.

Vakantie Friesland

Vanaf deze locatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek bijvoorbeeld de kleinste haven van Europa in Laaxum. De waterrijke omgeving bestaande uit meren, kanalen en andere waterwegen is ideaal om te suppen. Ook biedt Friesland prachtige bossen en mooie fiets- en wandelgebieden. In de buurt liggen verschillende leuke Elfstedenstadjes zoals Stavoren, Hindeloopen of Workum.

screenshot van de deal

Natuurhuisje in Friesland