In dit huisje word je wakker met een fantastisch uitzicht over de alpaca-weide. Wie wil dat nou niet? Voor slechts €126 per persoon verblijf je al een weekend in dit schattige huisje in Duitsland.

Natuurhuisje Ziemetshausen

Knijp er een weekendje tussenuit in de Duitse natuur en overnacht in een knusse tiny house omringd door een alpaca en lama weide. Kom helemaal tot rust in de natuur en met de alpaca’s, die direct naast het huisje op de weide staan. Verder is het natuurhuisje van alle gemakken voorzien en kun je relaxen bij de heerlijke open haard.

Weekendje Duitsland

Maak een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving met enorme bossen, valleien en kleine rivieren om heerlijk te ontspannen. Of rijd in slechts tien minuten naar het plaatsje Kreuzäcker en neem een kijkje in de St. Michael’s kerk. Verder geniet je van de gezellige restaurants en hippe winkels als H&M. Bereid om iets verder te reiden? Voor de echte shopaholics ligt het grootste winkelcentrum van het zuidwesten van Duitsland op slechts een uur rijden in Stuttgart. Autofanaten bezoeken hier de musea van Porsch en Mercedes-Benz.

screenshot van de deal

Screenshot van deal