Uniek: Overnachten in een voormalige kerk

Bijzonder weekendje weg!

Holidayguru tipt 02.04.21 tot 04.04.21
P.p. vanaf € 110,-

Ben jij uitgekeken op de standaard vakantiehuisjes? Dan is deze voormalige kerk iets voor jou! Boek een weekendje in deze bijzondere accommodatie in Groningen voor slechts €110 per persoon.

Natuurhuisje Groningen

Kom helemaal tot rust in dit te gekke kerkje, dat ruim 135 jaar oud is. Het vakantiehuisje is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken heb je een prachtig weids uitzicht over de omringende natuur. Houd je van films? Kijk jouw favoriet op het grote beeldscherm in het huisje. Naast de kerk ligt een privé tuin, hier staan bakken met groenten en kruiden die geplukt mogen worden. Deze gewassen kun je gebruiken in de keuken voor een heerlijk gerecht.

Weekendje Groningen

Op een paar kilometer afstand van het vakantiehuisje liggen de waddeneilanden, die behoren tot het UNESCO werelderfgoed. Op slechts acht minuten rijden ligt de Eemshaven, pak hier de veerpond naar het Borkum. Maak een wandel- of fietstocht over het eiland, loop met je voeten door het zand of geniet van een heerlijk dagje wellness. Liever een grote stad bezoeken? Op 20 kilometer van het kerkje ligt Groningen. Breng een bezoek aan het Noordelijk Scheepvaartmuseum en duik in de geschiedenis van de scheepvaart.

screenshot van de deal

Screenshot van deal