New York, New York .. here I am! Dat zou je over 3 dagen al kunnen roepen. Ik heb zojuist een hele mooie last minute deal gevonden naar New York via Expedia. De meeste deals naar New York zijn vaak voor 4/5 dagen maar ik heb een deal gevonden voor 10 mooie dagen in deze geweldige stad! Maar wacht niet te lang en boek zo snel mogelijk want deze deal kan elk moment weer weg zijn.

Vliegen doe je op 8 februari vanaf Brussel met Jetairways (die van de goedkope Azie deals) maar je kunt ook kiezen voor een Delta Airlines of een Brussels Airlines vlucht. Na aankomst stap je in de Newark Airport Express bus die je voor $16 naar Manhattan brengt. Je verblijft in het Hotel 31 wat met 80% beoordeeld is in een 2 persoonkamer met een gedeelde badkamer. Je hebt daarna 10 dagen de tijd om deze stad te verkennen. Genoeg tijd om alle highlights en must see’s te doen maar ook genoeg tijd om de stad wat beter te leren kennen dan alleen de toeristische highlights. (Je bent er immers 10 dagen)

Artikelbild_New_York_TimesSquare_Nachts_Lichter_1200_x_772

 

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Hotel 31

Hier ga je naar deze New York deal

New York last minute

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)