I love Canada, jij ook? Het is een geweldig land. Elke keer als ik in Canada ben dan heb ik het gevoel alsof de mensen hier in een ander ritme leven. Ik zoek altijd naar goedkope en geweldige deals naar Canada en ik heb dan ook op de website van Expedia zojuist een geweldige 8 daagse reis naar de Niagara Watervallen gevonden inclusief vluchten en een zeer goed hotel voor maar €567 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrekt  op 9 maart vanuit Antwerpen per trein naar Schiphol om daar de KLM vlucht naar Toronto te nemen. Na aankomst raad ik je aan om een auto te huren om zelf naar Niagara Falls te rijden. De rit is 130 kilometer en heb je binnen 1,5 uur gereden. Mits je geen auto wilt huren dan kun je natuurlijk per shuttle vanuit de luchthaven naar Niagara Falls komen.
Eenmaal aangekomen  verblijf je in het 3 sterren en met een 8,2 beoordeelde Ramada Plaza Fallsview hotel. Dit hotel bied je gratis wifi aan en dat zul je ook nodig hebben. Want dit is een fallsview hotel. Dat betekend dat je vanuit het hotel de watervallen kunt zien! Dus je kunt gelijk je geweldige selfies op instagram zetten met de watervallen op de achtergrond.

Wil je liever naar Toronto of wil je helemaal geen hotel? Dat kan ook dan kun je gewoon de vluchten los boeken door gewoon te zoeken op Expedia naar vluchten vanaf Antwerpen naar Toronto met vertrek data: 9 tot 16 maart.

Artikelbild_Kanada_Niagara_Faelle

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Ramada Plaza

Hier ga je naar deze deal

Niagara Falls deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)