Overnachten in een authentieke NS trein

Unieke overnachting in Wieringerwerf

Holidayguru tipt 23.04.21 tot 24.04.21
P.p. vanaf € 100,-

Overnacht in een treinstel op een bijzondere camping in Wieringerwerf. Boek nu jouw unieke overnachting in deze authentieke NS trein voor slechts €100 per persoon. Dit is pas gaaf!

Authentieke NS trein

Deze unieke accommodatie is een icoon uit de geschiedenis van de trein en is volledig omgebouwd tot een verblijf met maar lieft 10 slaapplaatsen! Deze overnachting is perfect voor het familieweekend of een origineel vriendinnenuitje. Een groot deel van de authentieke trein is bewaard gebleven bij de verbouwing. Neem een kijkje in de machinistencabine en verblijf in de verschillende coupes. De trein staat op een camping in de regio Wieringerwerf in Noord-Holland. De perfecte plek voor een heerlijke wandeling door de natuur.

Weekendje Wieringerwerf

Op slechts 40 minuten rijden van de trein ligt het kustplaatsje Callantsoog. Geniet van het mooie weer op het strand en haal een heerlijke koffie to go bij één van de strandpaviljoens. Liever een grote stad bezoeken? Neem een kijkje op de kaasmarkt in Alkmaar of ga shoppen in Amsterdam. Binnen no time sta je in deze gezellige grote steden. Let op: met de huidige coronamaatregelen moet je minimaal vier uur van te voren een tijdslot reserveren bij de winkels.

screenshot van de deal

Screenshot van deal