slechts 59,- €

Ben jij ook zo gek van kerstmarkten? Met deze speciale kerstmarkten deal kan je nu de kerstmarkten van Oberhausen en Düsseldorf combineren in een reis! Verder wordt je luxe vervoerd door een touringcar en overnacht je in een prachtig viersterrenhotel! En niet te vergeten, hier staat ook een mooi ontbijtbuffet voor je klaar, waar jij van kan genieten voordat je op weg gaat naar de volgende kerstmarkt!

Kerstmarkten Oberhausen en Düsseldorf

Op dag een van deze reis breng je een bezoekje aan de kerstmarkt van Oberhausen. Het kerstshoppen begint in het grote overdekte centrum van deze stad, waar je onder de versierde bomen met kerstdecoratie al de nodige kerstinkopen kan gaan doen. Aan het einde van de middag zal je naar je hotel gebracht worden. De hotelovernachting zal zich plaats vinden in het luxe viersterrenhotel Mercure Parkhotel Krefelder Hof. Hier zal je overnachten en de volgende morgen genieten van een ontbijtbuffet. Na het ontbijt wordt je met de luxe touringcar naar de volgende kerstmarkt gebracht, namelijk die van Düsseldorf. Deze kerstmarkt staat bekend als een van de grootste kerstmarkten van Europa. Wil je hier meer over lezen, dan raad ik je aan mijn Travel Magazine artikel door te nemen over de kerstmarkten in Europa!

Mercure Parkhotel Krefelder

Dit viersterrenhotel heeft een prachtige ligging in het park, waardoor je na een dag de drukte van de kerstmarkten zat bent, je in het hotel heerlijk kan ontspannen. De kamers zijn elegant en modern ingericht, en het hotel beschikt over een goed restaurant en bar. Elke ochtend zal er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar staan zodat jij met volle buik de kerstmarkten kan bezoeken. Dit hotel wordt dan ook erg goed beoordeeld op TripAdvisor met 4 van de 5 sterren!

screenshot van de deal

kerstmarkten van Oberhausen en Düsseldorf
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)