Als je aan een vakantie in Turkije denk dan denk je gelijk aan Alanya en Antalya. Maar naast deze 2 beroemde steden bied Turkije natuurlijk veel meer aan. Zo ben ik via de website van Arke.nl op een reis naar Özdere. Een 6 daagse reis inclusief vluchten, transfer en een zeer goed 4 sterren hotel met all inclusive voor geweldige €299 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vliegt op 5 april vanuit Amsterdam met Arkefly naar Izmir. Na aankomst ga je per Transfer naar Özdere waar je de komende nachten zult verblijven in het met een 8,3 beoordeelde 4 sterren hotel: Grand Efe. Het hotel ligt in een zeer rustige en meer lokale omgeving en ligt direct aan het strand. Er is 1 restaurant en maar liefst 5 bars. Natuurlijk zijn er ook zwembaden (met glijbaan) en er is gratis wifi in de openbare ruimtes. De temperatuur ligt rond de 20 graden tijdens deze reis en je kunt er dus heerlijk relaxen en ontspannen en gewoon genieten van de warme zonnenstralen. Zwemmen zal waarschijnlijk nog niet gaan maar dat mag de pret niet drukken. (Helemaal als je het met het weer in Nederland vergelijkt) Dus voor deze prijs .. waar wacht je nog op.

Boats anchored at a bay in the Turkish Mediterranean

Let op: Om deze deal te vinden moet je zelf het aantal dagen aanpassen. Omdat Arke liever veel duurdere vakantie verkoopt zullen ze de prijs niet gelijk laten zien.

Hier ga je naar deze deal

Arke Oederze

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)