Ga je mee naar Oman? Ik heb net een geweldige aanbieding gevonden naar dit mooi land! Je kan nu al 9 dagen verblijven in het 5-sterren Hilton Hotel voor maar €475! Je vlucht zit hier al bij in!

Vertrekken doe je op 24 mei vanuit Düsseldorf. Je vliegt met SunExpress naar Oman, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 5-sterren en met 80% beoordeelde: Hilton Salalah Resort. Dit hotel beschikt o.a. over meerder restaurants, een lounge en een 24-uurs roomservice. Daarnaast is het hotel aan het strand gelegen. Er zijn genoeg mogelijkheden om je hier dus prima te vermaken. Verblijven doe je op basis van logies & ontbijt.

Zorg wel dat je snel boekt, want de beschikbaarheid is beperkt! Wil je daarentegen een weekje eerder? Op 17 mei kan je ook nog vertrekken voor ongeveer dezelfde prijs.

Artikelbild_vereinigte_arabische_emirate_pool

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

SCherm Oman

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)