slechts 1599,- €

Iran – geen bestemming die direct bij je opkomt wanneer je denkt aan een vakantie. Toch is het op een na oudste land ter wereld een van de meest boeiende om te verkennen! Tijdens deze rondreis ga je 2500 jaar terug in de tijd, maak je kennis met de eeuwenoude cultuur, word je betoverd door de woestijn- en berglandschappen en verwen je je smaakpapillen met specialiteiten uit de Perzische keuken.

JPRichard  Shutterstock.com_SHIRAZ, IRAN – December 30_ An Interior view of Nasir Al-Mulk Mosque in Shiraz_Iran on December 30, 2012_It was built in 1888 and is known as Pink Mosque_220967485

Als het voormalige Perzië geldt Iran als een van de bakermatten van onze beschaving. Het zal je dan ook niet verbazen dat het land tal van historische monumenten telt. Meer dan 2500 jaar geschiedenis heeft dit land in het Midden-Oosten maar liefst 19 monumenten op de UNESCO-werelderfgoedlijst opgeleverd. Een reis door Iran zou wel eens de beste en meest intrigerende geschiedenisles van je leven kunnen zijn.

Tijdens deze reis overnacht je in vijf verschillende hotels. Om meer informatie over de hotels en de planning te krijgen, kijk je hier.

iran_Kharanaq_106752170

Ga jij op deze geweldige reis naar het mystieke Iran? Boek dan snel!

screenshot van de deal

Iran
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)