Gezakt in prijs!! Nu voor maar €244

Ik durf te beweren dat jij dit land nog niet (vaak) bezocht hebt. De schoonheid van Montenegro lang achter het IJzeren Gordijn verscholen, maar is het een prachtige plek om te verkennen. Imposante bergen, helderblauwe meren en ongerepte natuur wisselen zich af met oude steden en vervallen kloosters. Ontdek een nieuwe bestemming: 8 dagen Montenegro voor €244, incl. vlucht en hotel!

Bar-Montenegro-Skadar-Lake-Grmozur-Fortress

Maak een verkenningstocht door het land dat ook wel bekend staat als ‘het land van de Zwarte Bergen‘! In de hoofdstad Podgorica kun je verschillende kerken bekijken. Veel gebouwen hebben de Tweede Wereldoorlog niet overleefd, maar het land heeft zich hierna goed hersteld. Vooral de vele parken en pleinen laten een indruk achter op de bezoekers. Het is een aanrader om een auto te huren, zodat je een aantal van de wonderen van dit land bekijken, waaronder het meer van Skadar of de historische stad Kotor.

Je overnacht in het appartementencomplex Lux Tri Ribara in Rafailovici. Je kunt hier heerlijk eten met uitzicht op zee. De gezellige boulevard van dit badplaatsje aan de Adriatische kust wemelt trouwens van de lekkere restaurantjes, leuke barretjes en winkeltjes. Het centrum van Budva ligt op ongeveer 3 kilometer afstand. De accommodatie heeft overigens de perfecte score op TripAdvisor: 5 van de 5 sterren!

Montenegro_238230814

Wil jij het mooie Montenegro ontdekken? Boek dan snel!

Boek de deal! Meer vakanties!

montenegro

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)