Cuba is magisch! Beleef dit eiland met haar prachtige stranden en baaien, indrukwekkende bergen, gezellige steden met koloniale gebouwen, groene landschappen onder het genot van lokale muziek en Cubaanse rum met deze fantastische rondreis. Vanaf €1.319 maak jij 15 dagen lang kennis met de prachtige landschappen van het land en proef je de sfeer in verschillende steden en je hoeft nergens aan te denken, want je verblijf, vlucht, transfers en rondleidingen zijn allemaal al geregeld!

Old American car on street at dusk Havana Cuba iStock_000068527767_Large-2

In de Cubaanse hoofdstad Havana lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Bontgekleurde oldtimers rijden door de straten die gesierd worden door prachtige gebouwen die een vervlogen glorie uitstralen. Je mag zelf ook in een oude oldtimer stappen tijdens de oldtimer tour. Sluit de avond af in een van de vele salsabars. Op dag vier wacht het paradijselijke landschap van Viñales op je. Hier wordt de tabak van de beroemde Cubaanse sigaren gerold. Je krijgt alle ins en outs te horen tijdens een tour over een tabaksplantage. Daarna reis je door naar de steden Cienfuegos en Trinidad. Je sluit deze prachtige rondreis af op de witte Caraïbische stranden van Varadero. Hier kun je zeker aan je bruine kleurtje werken voordat je weer huiswaarts keert.

Voor het volledige programma klik hier. 

Je verblijft in zogeheten ‘casas particulares.’ Je kunt het vergelijken met een Bed & Breakfast. Je beschikt over een eigen kamer met badkamer. Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvang je nadere informatie over je accommodatie.

Caribbean_Cuba_024

Heb je zin gekregen om Cuba te ontdekken? Boek dan snel! 

screenshot van de deal

cuba
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)