Oostenrijk is een geweldig land in de zomer als in de winter en ook zeer goed per auto bereikbaar. De meeste mensen rijden dan ook zelf naar oostenrijk zodat ze makkelijk de omgeving kunnen verkennen. Ik heb dan ook voor iedereen die graag per auto naar Oostenrijk gaat een 8 daagse all inclusive vakantie gevonden op de website van Arke.nl waarbij je dus met eigen vervoer naar Oostenrijk moet komen.

Voor het bedrag van maar €195 per persoon (op basis van een reis met 2 personen) kom je op 20 september in Obertauern (Salzburgerland) aan in het 3 sterren en met een 7,9 beoordelde Tauernkoening hotel. Een familie hotel waar elke gast zich zeker thuis zal voelen. Je verblijft hier op basis van all inclusive dus je kunt elke dag genieten van de Oostenrijkse keuken . Ook heeft het hotel een sauna en een stoombad en is direct gelegen aan een lift zodat je gelijk de bergen in kunt gaan. Perfect voor je 8 daagse na zomerse Oostenrijk vakantie.

Alm in den bayerischen Alpen

Hier ga je naar deze deal

oostenrijk

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)