Meivakantie tip! Reis naar Tirol en verblijf een paar nachtjes in een 5* Treeloft op grote hoogte tussen de Oostenrijkse bergen. Je boekt deze luxe vakantie voor €279, inclusief dagelijks ontbijt, een diner, toegang tot de wellness en een fles wijn bij aankomst.

HochLeger Luxury Chalet Resort

Bij het HochLeger Luxury Chalet Resort ervaar je heel veel luxe op 1054 meter hoogte, tussen de bergen van Tirol. Dit 5* resort bestaat uit verschillende luxe chalets, waaronder de Treeloft. Dit huisje is gebouwd op stelten tussen de bomen en biedt daardoor een heel mooi uitzicht over de omringende bergen. Tijdens je vakantie in het HochLeger Luxury Chalet Resort heb je vrije toegang tot de wellness van het hotel, dat onder meer bestaat uit een sauna en buitenzwembad met bubbelbad.

Oostenrijk vakantie

Deze luxe chalets liggen in het Zillertal in de Oostenrijkse Alpen. In de winter zigzag je over de besneeuwde pistes en in het voorjaar en de zomer trek je er te voet of op de mountainbike op uit. Door het berggebied slingeren veel mooie wandel- en fietsroutes met mooie uitkijkpunten. Na zo’n actief middagje in de Alpen is de wellness in het hotel extra fijn!

screenshot van de deal

Screenshot deal