4* Lifestyle hotel in Tirol

Gelegen tussen de bergen aan een prachtig meer!

Holidayguru tipt 23.09.20 tot 24.09.20
P.p. vanaf € 79,-

Combineer een vakantie vol avontuur met lekker relaxen in dit geweldige hotel in Tirol! Voor maar €79 overnacht je in een 4* hotel aan het Achenmeer, inclusief ontbijt en AchenseeCard waarmee je korting krijgt op verschillende activiteiten in de regio.

Arthur’s Hotel am Achensee

Het Arthur’s Hotel am Achensee is relatief nieuw: het opende in 2018 haar deuren. In dit 4* hotel, gelegen aan een van de mooiste meren van Oostenrijk, staat genieten centraal. Je begint de dag ontspannen bij het uitgebreide ontbijtbuffet met lekkere streekproducten. In het restaurant van het hotel ben je ook voor een lekkere lunch of een diner van harte welkom en in de cocktailbar sluit je de dag in stijl af. Gurutip: boek een verblijf van twee of meer nachten en een 3-gangdiner is inbegrepen!

Tirol vakantie

Vanuit dit hotel kijk je uit op het kristalheldere Achenmeer, een waar natuurspektakel. Volg een van de wandelpaden rondom het meer of ga mountainbiken of zwemmen. Je zit hier perfect voor een actieve vakantie in de bergen, maar je kunt natuurlijk op een zonnige dag ook lekker relaxen aan het water. Aan jou de keus!

screenshot van de deal

Screenshot deal