Altijd al eens naar Amerika gewild? Maar dacht je dat de prijzen boven je budget zouden liggen? Je bezoekt nu Orlando, de pretparkhoofdstad van de wereld, 10 dagen lang inclusief vlucht en verblijf in een super goed beoordeeld 3-sterren resort nu voor maar €549!

Bezoek de vele en indrukwekkende pretparken, winkel tot je erbij neervalt, goed uitgaan of gewoon genieten van de zon; in Orlando kan het allemaal! Doordat er in de omgeving van deze wereldstad zoveel te doen is vergeten veel mensen het centrum te bezoeken; een bezoekje hieraan is echter ook zeker de moeite waard! De indrukwekkende hoogbouw in combinatie met de oude panden en pleinen die de gigantische groei van de stad overleefd hebben is erg mooi om te zien!

Het 3-sterren Avanti Resort waar je zult verblijven is gelegen aan de bekende International Drive waar het grootste deel van de toeristen te vinden is. Met de vele bars, winkels, restaurants en ander vermaak is dit the place to be waar altijd wel iets te doen is! Wanneer je een dagje geen zin hebt om er op uit te trekken en lekker in je hotel wilt blijven hangen kun je genieten aan het buitenzwembad of aan het aangelegde zandstrandgedeelte. Toch meer zin om in de Amerikaanse sferen te blijven en een pretpark te bezoeken? Er is een gratis shuttle service naar diverse parken, zodat deze super snel en makkelijk bereikbaar zullen zijn.

Vliegen doe je 23 januari vanuit Amsterdam met Jetairfly. Aangekomen in Orlando raad ik je aan om een taxi of het openbaar vervoer te nemen naar International Drive.

Wees er snel bij, want voor een reis naar Amerika is dit echt een top prijs! 

USA_Florida_Orlando

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

florida orlando arke

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)