Pakketreizen naar Japan zijn op de 1 of andere manier altijd duur. Prijzen rond de 2000 per persoon zijn geen uitzondering. Gelukkig maar dat je mijn blog leest. Zo bespaar je ongelofelijk veel geld. Ik heb namelijk zojuist een 7 daagse reis naar Osaka gevonden op de website van Expedia met vluchten van de KLM en een goed hotel voor maar €693 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 7 juni vanuit Antwerpen centraal. Je reist dan per Thalys naar Schiphol waar je met KLM non stop naar Osaka zult vliegen. Belangrijk is dat je niet kunt instappen in Amsterdam. Je moet echt eerst even naar Antwerpen. Na aankomst raad ik je aan gewoon een taxi te nemen naar je hotel.

Je slaap in het 3 sterren en met 95% aanbeveling: Hearton Hotel Minamisenba in een standaard kamer. Het hotel is op een top locatie gelegen en de beoordelingen zijn ook allemaal dat het hotel echt op een zeer goede locatie ligt. Ook heeft het hotel 3 restaurants en een bar zodat je ook binnen het hotel veel vermaak hebt.

Beschikbaarheid is beperkt maar dit is een hele mooie kans om kennis te maken met Japan en de geweldige cultuur die je hier kunt vinden! Dus niet wachten maar boeken! Ik wens je al veel plezier !

Day 141 | Dotonbori, Osaka, Japan

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Osakagood

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)