Palma de Mallorca is in mei een prachtig eiland om te verkennen. Het weer is rond de 21 graden en de meeste toeristen komen pas vanaf juni naar het eiland. Op de website van Expedia heb ik een geweldige deal gevonden naar dit eiland: 5 dagen inclusief vlucht en een zeer goed appartement voor maar €136 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrek op 4 mei voor je 5 daagse vakantie vanaf Dusseldorf Weeze airport. Deze airport ligt op 40 KM vanaf Nijmegen en 30 Km vanaf Venlo. Met Ryanair vlieg je naar Palma de Mallorca waarbij je naar aankomst je op weg maakt naar het hotel. Omdat je er 5 dagen zult zijn raad ik je aan om een auto te huren zodat je makkelijk het eiland kunt verkennen.
Je verblijft in het Nia d’Aus appartementen complex  wat met 90% word beoordeeld. Je hebt hier een zwembad en een geweldige uitzicht over de zee. Perfect om lekker te relaxen en even helemaal te ontspannen.  Het appartementen complex bevind zich in het zuid oosten van het eiland dus je zit lekker dicht bij de natuur en ver van alle touristen. De prijs van €136 zal niet lang beschikbaar zijn dus wacht niet te lang met boeken want weg is weg.

Artikelbild_Mallorca_Mittelmeer

Hier ga je naar deze deal

Mallorca deal

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)