slechts 249,- €

Ontdek de twee grootste en mooiste steden van Polen: Warschau en Krakau! Met deze dubbelstedentrip ontdek je beide steden al voor maar €249, inclusief vluchten vanaf Eindhoven, verblijf in goede en centraal gelegen hotels in beide steden, vervoer van Warschau naar Krakau en een indrukwekkende excursie naar voormalig concentratiekamp Auschwitz.

Europe_Poland_Warschau_001

Na de Tweede Wereldoorlog, waarin Warschau met de grond gelijk werd gemaakt, is de stad in recordtempo in oude stijl opgebouwd. Deze monumentale prestatie zorgt heden ten dage voor een prachtige stad met veel statige, gekleurde herenhuizen en prachtige paleizen. Maar de stad heeft ook een moderne kant met vernieuwende architectuur en een bruisend cultureel en uitgaansleven! Een absoulute must dus voor de liefhebber van stedentrips! Op de vierde dag reis je per trein naar Krakau, ook wel het ‘Florence van Polen’ genoemd. Het is een van de oudste steden van Polen en in tegenstelling tot Warschau is hier veel van de historische architectuur gespaard gebleven. Het stadscentrum staat daarom ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanuit Krakau maak je bovendien een indrukwekkende excursie naar het voormalige concentratiekamp Auschwitz.

In Warschau verblijf je in een ultramodern appartement van Platinum Residence. Vanuit dit centraal gelegen complex, dat op Trivago een uitstekende beoordeling van 79/100 krijgt, heb je een prachtig uitzicht over de stad. In Krakau verblijf je in Hotel Zuliani dat eind april pas zijn deuren opende, maar op TripAdvisor alvast 4,5/5 sterren krijgt! Vanuit dit centraal gelegen en stijlvolle hotel kun je op je gemak het centrum van Krakau verkennen, maar natuurlijk pas nadat je hebt genoten van het inbegrepen ontbijt! De kamers in beide hotels zijn modern en comfortabel ingericht, zodat het je aan niets zal ontbreken!

View of the old town of Kracow, old Sukiennice, Poland

Kan jij niet wachten om te boeken? Doe het dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

 • 7 dagen Polen: dubbelstedentrip Warschau en Krakau voor maar €249, incl. vlucht, verblijf in goede hotels, vervoer en excursie!
  • Reisperiode: Verschillende reisperiodes tot en met december 2016.
  • Reisduur: 7 dagen, 6 nachten
  • Heenvlucht: Eindhoven – Warschau Modlin
  • Retourvlucht: Krakau – Eindhoven
  • Hotels: Platinum Residence en Hotel Zuliani
  • Beoordeling: resp. 79/100 op Trivago en 4,5 ster op TripAdvisor
  • Verzorging: resp. Logies, en Logies en ontbijt
  • Plaats: Polen
  • Transfer: Luchthaventransfer niet inbegrepen, Transfer Warschau – Krakau per trein en vervoer bij excursie inbegrepen
  • Boekingskosten: Niet inbegrepen (eenmalig €20)
  • Prijs: Vanaf €249 per persoon op basis van een reis met 2 personen

screenshot van de deal

10-5polen
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)