We kennen allemaal Dubai en Abu Dhabi is ons ook bekend! Maar de Verenigde Arabische Emiraten zijn natuurlijk meer dan alleen deze 2 steden. Zo heb je op een uurtje rijden vanuit Dubai het Emiraat: Ras Al Khaimah waar je voor geweldig lage prijzen een heerlijke vakantie kunt hebben.

Zo heb ik op de website van Travel24.nl een geweldige deal gevonden naar Ras Al Kaihmah: Een 6 daagse vakantie inclusief vluchten, transfer en verblijf in het Hilton Ras Al Khaimah hotel voor maar €460! (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 18 septembervanuit Düsseldorf en vliegen doe je met Emirates. Na aankomst ga je per transfer naar het 4 sterren en met 8,8 beoordeeld: Hilton hotel waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Het hotel ligt direct aan het strand maar heeft natuurlijk ook een mooi zwembad. Wat dit een nog betere deal maakt is dat het Hilton 3x per week een gratis shuttle bus aanbied naar Dubai! Zo leer je ook deze stad kennen!

Een geweldige deal voor iedereen die graag eens richting de Verenigde Arabische Emiraten zou willen gaan! Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Recreation area of luxury hotel and swimming pool, Ras Al Khaima

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

 

Hilton Ras al

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)