Iedereen heeft wel eens van Dubai of Abu Dhabi gehoord, maar  de Verenigde Arabische Emiraten zijn natuurlijk meer dan alleen deze 2 emiraten. Zo heb je op een uurtje rijden vanuit Dubai het Emiraat: Ras Al Khaimah waar je voor geweldig lage prijzen een heerlijke vakantie kunt hebben. Zo geniet je hier dus ook van ultieme luxe voor extreem lage prijzen! Ik heb nu een deal gevonden naar een luxe 5-sterren hotel dat door voorgangers maar liefst met en 9 beoordeeld is! Je verblijft hier 6 dagen voor maar €499! Even een paar dagen leven als een koning… Voor deze prijs kunnen we dat toch niet links laten liggen?

De gelijknamige hoofdstad van het Ras Al Khaimah emiraat ligt op maar korte afstand van Dubai zodat je ook een bezoekje aan deze bekende stad tijdens je reis niet hoeft te ontbreken. Voor een kleine prijs kun je hier een auto huren die jou brengt waar je maar heen wilt! Er zijn genoeg opties en ook de natuur is hier indrukwekkend. Ras al Khaimah is het enig emiraat dat zowel een stuk woestijn, stukken groen, mangroven als bergen op zijn grondgebied heeft.

Het idyllische The Cove Rotana Resort is gelegen op een prachtige locatie aan de kust. Geniet optimaal van de grote luxe en laat je verwennen met een massage aan het privéstrand en ontspan aan het mooie zwembad. In het uitgebreide buffetrestaurant kun je genieten van vele verschillende keukens in wel 5 verschillende live cooking stations. Last but not least: het personeel is hier super vriendelijk en spreekt goed Engels! Mocht je een keer ontevreden over iets zijn? Dan wordt het hier zo voor je opgelost!

Vliegen doe je 25 januari met Arkefly vanuit Amsterdam.

Toe aan zon, luxe en ontspanning in deze koude wintermaanden? Dan mag je deze deal NIET laten schieten!

Recreation area of luxury hotel and swimming pool, Ras Al Khaima

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

Schermafbeelding 2015-01-19 om 09.37.14

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)