Altijd al dicht bij het strand willen verblijven tijdens je vakantie? De naam van dit luxe 5-sterren hotel zegt het al: Rhodos Beach. Het hotel ligt letterlijk op 10 meter loopafstand van het strand! Maar vakantie is geen vakantie als je ook niet ver hoeft te gaan voor je heerlijk lekkers. Op nog geen 400 meter van het hotel waan je je in het pittoreske oude Rhodos-stad (behorend tot het UNESCO werelderfgoed)  met zijn gezellige winkelstraatjes, pleintjes en sfeervolle haven. Ook ’s avonds is het goed vertoeven in Rhodos-stad. Heerlijk slenteren over de gezellige boulevard of helemaal los gaan in het uitbundige uitgaansleven. Rhodos-stad, het beste van beide werelden binnen handbereik.

Ik heb de prijzen voor je vergeleken en via Prijsvrij een geweldige deal voor je gevonden die te mooi is om te laten liggen! Vertrekken doe je in de vroege uurtjes van 9 oktober vanuit Amsterdam met Transavia naar Rhodos (Griekenland) en na aankomst word je naar je 5-sterren hotel gebracht. Wat alleen nog rest is inchecken en voordat je het weet zit je aan een heerlijk verfrissend drankje op het strand.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Rhodos_Stad_1

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Rhodos Beach
Rhodos Beach
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)