slechts 1529,- €

Filmsterren, indrukwekkende natuurparken en eindeloze highways… Welkom in het wilde westen van de Verenigde Staten! Ga op avontuur en ontdek dit indrukwekkende deel van de USA met je inbegrepen huurauto! Onderweg verblijf je in goede hotels en natuurlijk is ook de vlucht van en naar Amerika inbegrepen.

golden gate bridge iStock_000055547444_Large-2

Roadtrip! Je haalt je huurauto direct na je landing in Los Angeles op. Maar na 2 dagen in Hollywood of Beverly Hills is het tijd om hier weer te vertrekken, en wel naar het beroemde kuuroord Palm Springs. Na een bezoek aan de beroemde Grand Canyon en Lake Powell, een waar paradijs voor watersporters, staat er nog meer natuurschoon op de planning: Bryce Canyon en het indrukwekkende Zion National Park. Na deze dagen in de natuur is het weer tijd voor het stadse leven – en wat voor een stad! Je brengt namelijk een bezoek aan het overweldigende Las Vegas, en ‘what happens in Vegas…’

Na een wilde dag (en avond) in Las Vegas is het weer tijd om de prachtige natuur te verkennen die dit deel van Amerika zo kenmerkt. Na een bezoek aan Death Valley, de droogste en heetste plek van Noord-Amerika, rij je door naar het groen van Yosemite National Park. Daarna is het weer tijd voor een andere stad: San Francisco. Dit pareltje van de westkust, met bezienswaardigheden als de Golden Gate Bridge en het voormalige gevangeniseiland Alcatraz, mag je zeker niet missen! Via de iconische Pacific Coast Highway keer je weer terug naar Los Angeles voor een laatste dag in deze mooie stad voordat je weer terugvliegt.

Bovenstaande route is natuurlijk maar een suggestie; met je huurauto heb je alle vrijheid! Onderweg verblijf je 14 nachten in speciaal geselecteerde hotels. Voor meer informatie over de route en de hotels, kun je hier terecht.

Heavenly view of world

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

screenshot van de deal

03-12_roadtrip
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)