Een luxe campervan, duizenden kilometers onbekend terrein, wereldberoemde steden, adembenemende natuurparken en een decor zo dramatisch mooi dat het een eigen naam heeft: de Indian Summer. Ervaar vrijheid als nooit tevoren en trek je eigen plan, de wereld ligt aan je voeten. Dit wordt dé roadtrip van je leven!

Na aankomst op de luchthaven van Los Angeles kun je onmiddellijk je luxueuze campervan ophalen. Voor je de vrijheid opzoekt, kun je Los Angeles nog even ontdekken. Rij bijvoorbeeld de heuvel op en maak een kiekje met het Hollywood-teken op de achtergrond of loop over de sterren op de Walk of Fame bij Hollywood Boulevard. Dit is bij uitstek de stad van de film, dus maak een tour door de Warner Bros Studio’s en bewonder de sets van Friends of Harry Potter. Universal Studio’s heeft zelfs een pretpark!

Vertrekken is mogelijk tussen 04 september en 28 november. Ik raad je wel aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_USA_Roadtrip

Scherm Roadtrip

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)