Romantisch Venetië ontdekken met luxe 5* verblijf!

Gondolas, pizza, wijn, Venetiaanse maskers.. ontdek het allemaal!

  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 109,-

Romantisch genieten in Venetië? Dat kan met deze fantastische luxe deal die ik voor je heb gevonden! Je verblijft 3 dagen in het luxe Hilton hotel inclusief ontbijt en directe retourvlucht voor maar €109! Klik snel verder in de aanbieding voordat deze weg is!
Venetie

Romantisch Venetië

Venetië is uitermate geschikt om te ontdekken in zowel de zomer als de winter! Struin door de historische straatjes via de duizende bruggen die de huizen met elkaar verbinden. Ik raad je ook zeker aan om de oude oude gebouwen vanaf een wat lager punt te bekijken. Romantischer dan knus tegen elkaar zitten tijdens een gondola tochtje door de smalle waterstraatjes wordt het niet, als je het mij vraagt! Hier kun je meer Venetië tips lezen en wat je kunt doen in de beste reistijd voor Venetië.

Venetie gondola

Hilton Garden Inn

Tijdens deze stedentrip verblijf je 2  nachten in het 5* Hilton Garden Inn hotel op het vaste land in de buurt Mestre. Je komt heerlijk tot rust in je eigen Evolution kamer met kingsize-bed! ’s ochtends begin je de dag goed met een smakelijk ontbijtbuffet zodat je met een goed gevulde maag de prachtige stad kunt ontdekken. Op Tripadvisor krijgt het hotel een uitstekende beoordeling van 4,5 van de 5 punten met zelfs een certificaat van uitmuntendheid!

Hilton Garden Inn

screenshot van de deal

Screenshot van de deal