slechts € 3599,-

25 dagen, 7 landen, en 1 reis die je nooit meer zult vergeten. Neem een maand vakantie, plan een afspraak voor de vaccinaties, maak de langste checklist die de wereld ooit gezien heeft, en bereid je voor op de rondreis van je leven, want jij gaat sommige van de mooiste plekken op aarde bezoeken; verspreid over maar liefst zeven landen in Afrika. Zie jij jezelf als een ware avonturier en begint het helemaal te kriebelen bij het idee van een 25-daagse lodgesafari dwars door Afrika? Dan is deze reis jouw nieuwe levensdoel.

Lees hier alles over de complete reisroute, praktische informatie, mogelijke data, en boek deze droomvakantie!

Op ontdekkingsreis door Afrika

Van de beroemde Serengeti – waar elk jaar ’s werelds grootste migratie van landzoogdieren plaatsvindt – tot de imposante natuurlijke krachten aan het werk bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe; deze reis neemt je mee van het ene wonder naar het andere. Je stapt in Amsterdam – op Schiphol – in je KLM vlucht naar de hoofdstad van Kenia, Nairobi. Per transfer word je naar je hotel gebracht voor de nacht. De volgende ochtend begint het avontuur. Je stapt in de safaritruck en verlaat de stad, de wijde wereld in, welkom in de schoonheid van Afrika!

Kijk hier voor de complete reisroute en alle verdere details.

Lodgesafari; een unieke ervaring!

Maar zo’n lodgesafari, wat houdt dat nou precies in? Het woord zegt het eigenlijk al: lodge + safari. Je verblijft tijdens deze reis namelijk niet in tenten (of in toeristische hotels), maar in authentieke lodges op de meest prachtige locaties. Vervoer tussen deze lodges gebeurt per safaritruck; dwars door de wilde, ongerepte natuur van Afrika. Neem deze twee dingen samen en je hebt een unieke ervaring; een lodgesafari!

Voor een overzicht van de specifieke lodges waar je zult verblijven kijk je op de website van de aanbieder.

Massai man in de Serengeti in Tanzania

screenshot van de deal

screenshot