slechts 577,- €

Een rondreis Amerika staat bij veel mensen hoog op de bucket list. Het land van alles groots en van extremen. Van uitgestrekte vlaktes tot prachtige natuur, tot een ongekend consumentisme van Walmart tot Burger King. De Verenigde Staten fascineert velen van ons en het is dan ook een droom van menig mens om een rondreis Amerika te maken. Dit kan nu al voor een erg goede prijs gelukkig, want met deze deal ga jij voor 18 dagen naar de VS, waar je een gloednieuwe camper tot je beschikking hebt. Je brengt tijdens deze vakantie naar Amerika jouw gehuurde camper van Chicago naar Los Angeles, waardoor je een groot deel van het land op unieke wijze doorkruist. Ladies and gentlemen, start your engines!

Wohnmobil-Urlaub

Rondreis Amerika per camper – living the dream

Een rondreis Amerika doe je per camper, want dat is de beste manier om dit land te ontdekken. Hier in Europa denken we soms “wat een onpraktisch lomp gevaarte, daar kan je niet eens mee parkeren…” Gelukkig hebben de Amerikanen daar wat op gevonden: alles groter maken! In de VS is alles gemaakt op groot (zowel voertuigen als mensen), waardoor je met alle gemak in je camper rond kan rijden. Voordeel is daarnaast: je hebt altijd onderdak voor de nacht. Zeker in een land waar de vlaktes soms mijlen lang uitgestrekt zijn is het erg handig om je huis altijd bij de hand te hebben. Een rondreis Amerika? Dat doe je per camper!

rondreis Amerika

Rondreis Amerika – dit ligt op je route

Jouw reis naar de VS begint in Chicago in het noorden. Je haalt een gloednieuwe camper op bij de fabriek en dan begint het avontuur. Jouw vakantie doel? In 17 dagen in Los Angeles zijn. Alles in de tussentijd is jouw keuze. Maar, zoals je inmiddels van me gewend bent, heb ik wel een idee voor een route voor je hoor. Zo pak je de legendarische Route 66 om onder meer langs Oklahoma City te rijden. Hoogtepunt van de reis is waarschijnlijk wel de Grand Canyon, met de karakteristieke rode rotsen. Mijn persoonlijke tip: boek een helikoptervlucht om de canyon van bovenaf te zien, een spectaculaire ervaring! Je vervolgt je rondreis Amerika onder andere langs Las Vegas, Hollywood, en natuurlijk eindpunt Los Angeles! Voor de gehele route die voor je uitgestippeld is kun je hier kijken. Een extra tip van mij: probeer een bezoekje aan Antelope Canyon mee te pakken! Waarom? Hierom:

rondreis Amerika

Vertrek op deze geweldige camperreis door de VS! Boek snel!

  • Rondreis Amerika per camper, nu al 17 dagen een unieke roadtrip voor slechts €577, inclusief vluchten
  • Goedkoopste reisperiode is in maart 2018
  • Reisduur: 17 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: United Airlines
  • Luchthaven van aankomst: Chicago
  • Incl. camperhuur
  • Plaats: Chicago – Los Angeles
  • Prijs: Maar vanaf €577 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

camperreis
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)