slechts 479,- €

Verken de mooiste regio van Spanje: stop in de mooiste plaatsen van Andalusië zoals Sevilla, Granada en Córdoba of verken de schitterende natuur van deze regio. Vanaf slechts €479 rij jij 8 of 10 dagen in je huurauto door deze prachtige streek en verblijf je goede 4-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt! Natuurlijk is de vlucht naar deze prachtige regio toe ook inbegrepen!

Andalusië is de zuidelijkste regio van Spanje en kent een heerlijk warm klimaat. Je rondreis begint in de hoofdstad Sevilla, met zijn rijke historie en gezellige oude binnenstad een echte aanrader! Vervolgens reis je door naar Córdoba met zijn interessante mix van bouwstijlen, om daarna door te rijden naar Granada, stad van het beroemde Alhambra! Als je voor de 10-daagse optie kiest, verblijf je ook nog 2 dagen in de beroemde badplaats Torremolinos aan de Costa del Sol. Door je huurauto heb je natuurlijk alle vrijheid om ook andere plekken te verkennen!

Tijdens deze reis overnacht je in vier verschillende hotels. Iedere ochtend is een heerlijk ontbijt inbegrepen. Voor meer informatie over deze hotels en de planning kun je hier terecht.

alhambra Granada Spain

Kun je niet wachten om in de auto te stappen? Boek dan nu!

screenshot van de deal

17-5andalusie
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)