slechts € 780,-

Maak kennis met het betoverende Bali! Tijdens deze 10-daagse rondreis Bali vergaap je je aan de mooie natuur en de groene rijstvelden, breng je een bezoek aan de kleurrijke tempels en rust je uit aan de kust! Je combineert hiermee het beste van een zonvakantie en een ontdekkingstocht.

Strand Bali

Cultuur, natuur en stranden op Bali

Je zult ogen tekort komen op Bali! De eerste paar dagen van deze rondreis breng je door in het zuiden van Bali, waar je onder meer de hoofdstad Denpasar bezoekt. Daarna reis je verder Ubud waar je aapjes kijkt in het Monkey Forest, de groene rijstterrassen van Tegalalang verkent en de heilige Tirta Empul tempel bezoekt. Benieuwd wanneer je het beste kunt gaan? Bekijk hier de beste reistijd voor Bali. Je leest alle Bali tips in mijn uitgebreide Travel Magazine.

vakantie Bali

Rondreis Bali

Deze volledig verzorgde rondreis op Bali is inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam, alle overnachtingen met ontbijt en privétransfers.  Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om bepaalde excursies bij te boeken, zoals een excursie dolfijnen kijken. Lees hier alles over deze rondreis en de verschillende mogelijkheden.

mooiste tempels Bali - Pura Ulun Danu Bratan

screenshot van de deal

Screenshot deal