Rondreis Baltische Staten – Drie landen in 11 dagen!

incl. vlucht, vervoer en hotels met ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij Airbaltic
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 799,-

Waarom zou je slechts een van de steden in de Baltische steden verkennen, als je ze ook allemaal kan bezoeken? Met deze 11-daagse rondreis bezoek je alle highlights van de Baltische Staten, waaronder de hoofdsteden Vilnius in Litouwen, Riga in Letland en Tallinn in Estland en diverse mooie bezienswaardigheden. Lees hier snel meer over de deal.

Rondreis Baltische Staten

Rondreis Baltische Staten

Verken de drie Baltische Staten: Estland, Letland en Litouwen. Hoewel de landen met elkaar verbonden zijn, hebben ze allemaal een eigen karakter en geschiedenis, wat je zelf zult ontdekken tijdens deze reis. Tijdens de drielandenreis bezoek je onder andere de hoofdsteden van deze landen, Tallinn, Riga en Vilnius, waar geschiedenis en moderniteit steeds meer samenkomen. Lees ook mijn tips over de stad Riga en over de stad Tallinn.

Rondreis Baltische Staten

Dagprogramma

De reis begint in de Litouwse hoofdstad Vilnius. Het historische stadshart met haar middeleeuwse, gotische en barokke gebouwen staat met goede reden op de UNESCO-lijst. Via het Trakai-waterslot en de plaats Kaunas reis je verder naar Riga, in Letland. Hier vind je een diversiteit aan bouwstijlen, van Art Nouveau, tot aan een Gotische kathedraal en de typische stijl van een Hanzestad. Na nog twee stops eindigt de reis in het indrukwekkende Tallinn, de best bewaarde middeleeuwse stad van Noord-Europa, een meer dan waardige afsluiting van de reis. Tijdens deze rondreis overnacht je in diverse hotels. Meer informatie over het hotel en het dagprogramma lees je hier.

Rondreis Baltische Staten

screenshot van de deal

screenshot