Unieke rondreis door Cambodja

15 nachten inclusief vluchten, transfers, hotels met ontbijt, excursies en meer!

  • Hotel Meerdere hotels
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1229,-

Wil je graag een onvergetelijke vakantie gaan beleven in Azië? Je hebt al jaren geld opzij gezet en nu wordt het dan eindelijk tijd om te beslissen waar de grote reis naartoe gaat. Maar wat een keuze hé! Ik zal je hier gaan overtuigen waarom je zeker een rondreis door Cambodja moet overwegen. Dit land in Zuidoost-Azië, specifieker in het geografische gebied Indochina gelegen, biedt een variëteit aan flora en fauna waar iedere dieren- en natuurliefhebber u tegen zegt, terwijl steden als Phnom Penh architectonisch gezien zeker even imposant zijn. Hoogtepunt is natuurlijk het verbluffende tempelcomplex Angkor Wat, hetgeen vanzelfsprekend niet van het programma ontbreekt tijdens jouw rondreis door Cambodja. Je hebt trouwens ontzettend veel eigen keuze in wanneer je wilt gaan, want er zijn vele data beschikbaar! Bekijk snel de aanbieding voor alle mogelijke data en verder details over deze unieke rondreis.

Rondreis Cambodja

Rondreis Cambodja

Begin je al zin te krijgen in deze rondreis door Cambodja? Angkor Wat, het boegbeeld van het land, is alleen al een reis waard, laat staan als het slechts het onderdeel van een nog veel spectaculairder geheel is! Benieuwd naar deze prachtige locatie trouwens? Lees dan eens verder in mijn Travel Magazine artikel over Angkor Wat. De rondreis die jij door het mooie Cambodja gaat maken komt langs nog veel meer fascinerende bezienswaardigheden.

rondreis cambodja

Een spectaculaire ontdekkingsreis door Cambodja

Je rondreis door Cambodja begint in de hoofdstad Phnom Penh, een bruisende stad vol tuktuks en motors; een ervaring op zich! Je vervolgt je weg daarna langs hoogtepunten en bezienswaardigheden als Koh Trong, Kratie, het Drijvende Dorp, Siem Reap en Angkor Wat: en er staat je nog veel meer moois te wachten in Cambodja. Bekijk de goedkope vakantie deal op de website van de aanbieder voor alle details en je volledige reisroute!

rondreis cambodja

screenshot van de deal

rondreis cambodja