slechts 720,- €

Profiteer van een wegbrengactie en maak voor slechts €720 per persoon een prachtige camperreis door het westen van Canada. De vliegtickets en camperhuur zijn al inbegrepen, inclusief een 2100 kilometerpakket. Je rijdt van Calgary naar Vancouver, precies de route langs de mooiste nationale parken van Canada!

Roadtrip Canada

Rondreis Canada per camper

Per camper een rondreis Canada, heerlijk! Met deze deal kun je maar liefst 19 dagen op pad voor slechts €720, inclusief de camperhuur en de vluchten en nog vele extra’s! Veel goedkoper krijg je het echt niet! Oh yeah! Je vliegt eerst naar Vancouver, waar je een camper van CanaDream ophaalt – jouw huis voor de komende weken! Aan het einde van de reis lever je je camper weer in in Calgary en vlieg je weer naar Amsterdam! Zoals je gewend bent bij deze deals heb jij alle vrijheid in de tussentijd, maar geeft WTC je natuurlijk graag een reisplan mee als suggestie. Deze brengt je onder andere langs Banff national park, Lake Louise, over de Icefields Parkway (misschien wel de mooiste route die er is), Jasper national park en Whistler (bekend van de olympische spelen). Voor de volledige reisroute kun je hier een kijkje nemen.

camperrondreis Canada

Met de camper van Vancouver naar Calgary

Deze populaire camperreis brengt je langs de mooiste plekjes in het westen van Canada. Ontdek Alberta en British Columbia in al hun schoonheid! Je reist in een camper van CanaDream inclusief kilometerpakket van 2100 kilometer. De eerste nacht verblijf je in het Holiday Inn Express hotel bij Vancouver Airport. Hier zijn de shuttleservice naar het hotel en het ontbijt bij inbegrepen. Ook de One Way kosten worden gedekt omdat het om een wegbrengactie gaat (dit betekent dat je geen kosten hoeft te betalen omdat je de camper ergens anders inlevert dan waar je hem hebt ingeleverd. Dit scheelt honderden euro’s).  Er passen maximaal vier personen in de camper, deze is dus ideaal voor families en vrienden.

Zoek je toch een andere rondreis? Bekijk dan hier mijn overzicht van camperreizen.

camperreis Canada

Maak een schitterende camperrondreis door Canada – boek snel!

 • Wegbrengactie: Canada per camper van Vancouver tot Calgary, inclusief vluchten, voor €720!
  • Reisperiode: de camper dient te worden opgehaald in Vancouver tussen 27 september en 12 oktober en te worden ingeleverd in Calgary tussen 2 en 28 oktober 2017.
  • Reisduur: 19 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: British Airways
  • Luchthaven van aankomst: Vancouver (terug vanaf Calgary)
  • Inclusief camperhuur, 2100 kilometerpakket
  • Plaats: Vancouver – Calgary
  • Boekingskosten: exclusief
  • Prijs: vanaf slechts €720 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

wegbrengactie camper canada
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)