slechts 1169,- €

Ga op wat waarschijnlijk één van de meest onvergetelijke reizen van je leven gaat worden: een prachtige camperreis door het westen van Canada. De vliegtickets en camperhuur zijn al inbegrepen, evenals een hotelovernachting voor als je arriveert in Canada. Bezoek de mooiste nationale parken van Canada en voel je werkelijk zo vrij als een vogel met jouw eigen luxe camper. Een droomreis! Bekijk hier snel alle mogelijke data, verdere details, en boek deze rondreis door Canada!

canada

Rondreis Canada per camper

Per camper een rondreis door Canada maken, heerlijk! Met deze deal kun je maar liefst 16 of 23 nachten op pad, inclusief de camperhuur en de vluchten en nog vele extra’s! Veel goedkoper krijg je het echt niet! Oh yeah! Je vliegt eerst naar Vancouver, waar je een camper van Escape Campervans ophaalt – jouw huis voor de komende weken! Aan het einde van de reis lever je je camper weer in in Vancouver en vlieg je weer naar Amsterdam! Zoals je gewend bent bij dit soort deals heb jij alle vrijheid in de tussentijd, maar natuurlijk heeft de reisaanbieder een voorbeeld route voor je samen gesteld om je al wat inspiratie te geven. Daarnaast kan ik je zelf zeker ook wat dingen aanraden, zoals Banff national park, Lake Louise, rijden over de Icefields Parkway (misschien wel de mooiste route die er is), Jasper national park en Whistler (bekend van de olympische spelen).

camperrondreis Canada

Met de camper door West-Canada

Deze populaire camperreis brengt je langs de mooiste plekjes in het westen van Canada. Ontdek Alberta en British Columbia in al hun schoonheid! Je reist in een camper van Escape Campervans. De eerste nacht verblijf je in het Accent Inn Vancouver Airport hotel, zodat je eerst rustig bij kunt komen van de vlucht. De volgende dag haal je de camper op en dan kan je avontuur gaan beginnen. Rijd bijvoorbeeld door Banff National Park (opgenomen in mijn lijstje met mooiste plekken op aarde!). Wil je weten wanneer je het beste kunt gaan? Lees dan mijn beste reistijd voor Canada artikel!

camperreis Canada

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)