Rondreis door het sprookjesachtige Cappadocië

Inclusief vluchten, transfers en 4* verblijven

  • Luchthaven van vertrek Rotterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 07.10.19 tot 14.10.19
P.p. vanaf € 272,-

Ooit van Cappadocië gehoord? Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen, maar grote kans dat je het meteen herkent als je de foto hieronder ziet. Cappadocië is die werkelijk sprookjesachtige regio in Turkije, waar je ongelofelijke rotsformaties vindt met daarin grotwoningen! Je kunt er met deze aanbieding heen voor maar €272! Ga jij deze rondreis door het indrukwekkende Cappadocië maken? Let trouwens wel op dat deze reis exclusief het excursiepakket is, die kun je er optioneel nog bij kopen.

rondreis Cappadocie

Rondreis Cappadocië

Deze rondreis is dé ideale manier om deze unieke regio in Turkije te verkennen. Je bezoekt tijdens deze vakantie bijvoorbeeld het Mevlana Museum en Sultanhan Keravanserai (UNESCO Werelderfgoed), de onderaardse stad Kaymakli, het Dal van de Monniken en nog veel meer!

cappadocie

Een onvergetelijke rondreis door Cappadocië

Loop jij straks door dit haast buitenaardse landschap? Beleef een surrealistische rondreis door het prachtige Cappadocië, nu voor een erg scherpe prijs! Verken de grot woningen en kijk je ogen uit aan de rotsformaties. Wil je alles uit je trip halen en graag deelnemen aan de excursies? Schaf dan het excursiepakket aan als je gaat boeken. Je weet dan helemaal zeker dat het een onvergetelijke ervaring zal worden.

Cappadocie rondreis

screenshot van de deal

Screenshot deal