slechts 1239,- €

Een rondreis China blijft je voor altijd bij. Je kunt met deze reis naar China dit fascinerende en immens grote land gaan ontdekken. Laat je verbluffen en verbijsteren terwijl je reist van de Chinese hoofdstad Peking naar de megastad Shanghai. Het is een erg uitgebreide en goed verzorgde rondreis, inclusief 9 overnachtingen, dagelijks ontbijt, 5 excursies met gids, transfers en vluchten! Laat een rondreis China niet langer op je bucket-list staan maar streep deze af: boek snel deze rondreis!

reis China

Reis van Peking tot Shanghai

Het land van hypermoderne steden met indrukwekkende skylines, maar ook van karakteristieke dorpjes met eeuwenoude tempels. Daar waar het nieuwe jaar met ongekende hoeveelheden vuurwerk wordt ingeluid maar waar tegelijkertijd hard werken en discipline de norm is: nergens ter wereld zijn de contrasten zó groot als in China. Ontdek het zelf tijdens deze rondreis van 10 dagen! Verschillende excursies zitten bij de reis inbegrepen, zoals een bezoek aan de Ming Tombes, een excursie in Peking langs de Verboden Stad en Tempel van de Hemel, een excursie Terracottaleger en meer!

Tijdens deze rondreis overnacht je in verschillende hotels. Kijk hier voor de accommodaties en de dagplanning! Lees ter voorbereiding ook mijn artikel over de beste reistijd voor China!

Rondreis China Shanghai

screenshot van de deal

Screenshot rondreis China Travelbird
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)