Roadtrippen in het paradijselijke Costa Rica en Nicaragua

17-daagse rondreis voor slechts €1.789, inclusief verblijf en ontbijt, vluchten, huurauto en excursie.

  • Hotel Verschillende
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1789,-
Hier boeken

Van twee vliegen in een klap gesproken! Niet alleen heb ik een deal voor jou die je twee paradijselijke landen laat ontdekken, Costa Rica en Nicaragua ! Deze rondreis is ook het goedkoopst in mei! Je weet wel, die maand met een boel feestdagen zodat jij voor deze 17-daagse rondreis niet gek veel verlofdagen moet opgebruiken! Ik schets even het beeld: Je rijdt met je huurauto, swingende latinomuziek door de boxen, langs jungle, vulkanen, nationale parken, reusachtige meren, witte stranden, … Vamos! Bekijk meteen deze superdeal!

Waterval in Costa Rica

Rondreis Costa Rica

Beginnen doe je in de levendige hoofdstad San José, een stad die naam aan het maken is in de backpacker-wereld. Naast de oude, statige gebouwen vind je kleurrijke street art, overheerlijk street food en hippe cafés en clubs! Geniet van een zalige nachtrust na een vermoeiende vlucht, ’s ochtends staat je huurauto klaar aan het hotel. Nu kan de roadtrip pas echt beginnen! Je passeert plaatsjes zoals Puerto Viejo, een relaxed kustdorpje – reggaemuziek op elke hoek van de straat –  waar je hele dagen aan het strand kunt doorbrengen of de jungle kunt intrekken. Je bezoekt een lokaal reservaat met aandacht voor bedreigde diersoorten en de lokale cultuur. Je logeert aan de voet van de indrukwekkende, actieve vulkaan Arenal en in een eco lodge in het hart van een fantastisch nationaal park. Maak kennis met toekans, neusapen en misschien zelfs luipaarden! Ik moet mijn enthousiasme intomen want ik wil je ook over Nicaragua kunnen vertellen. Wil je meer inspiratie, check dan mijn pagina met Costa Rica tips! Wil je meer weten over het klimaat, lees dan mijn artikel over de beste reistijd voor Costa Rica.

Kerk in Granada, Nicaragua

Rondreis Nicaragua

Heb je ook dat droombeeld van zo’n kleurrijk, koloniaal Zuid-Amerikaans stadje, gevuld met groene parken en oude fonteinen? Dan zal Granada je zeker kunnen bekoren! Je maakt er je eerste kennismaking met Nicaragua. Verken de wondermooie stad en de nationale parken in de buurt. Daarna is het tijd voor een echte topper: Isla Ometepe. Een paradijseiland met twee vulkanen, dichte jungle en parelwitte stranden. Ik heb er vertrouwen in dat dit jouw hoogtepunt van de reis wordt! Schakel een versnelling terug en relax. Geniet twee dagen van deze droom voor je de ferry neemt en terugrijdt naar San José.

Vulkaan Costa RIca

Rondreis Zuid-Amerika

Bij je aankomst in je (luxe!)hotel in San Jose krijg je meteen een welcome kit met heel wat informatie zoals routebeschrijvingen en telefoonnummers om je roadtrip zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. ’s Avonds verblijf je in comfortabele hotels waar de volgende ochtend telkens een lekker ontbijtje op je wacht . Geniet van een pareltjes zoals eco lodges, een koloniaal hotel of een luxehotel in San José. En maak je geen zorgen over de warmte en vochtigheid van de jungle, regelmatig vind je verkoeling in een buitenzwembad. Aan de spotprijs van €1.789 is dit een unieke kans om een schitterende droomreis te maken naar het paradijs. Wacht niet te lang en boek je rondreis in Costa Rica en Nicaragua nu!

Strand Nicaragua

screenshot van de deal

Screenshot Travelbird