Rondreis langs de hoogtepunten van Costa Rica

Reis door het regenwoud en langs vulkanen en relax aan het strand

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Beoordeling 8.5
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Inclusief CO2-compensatie!
Holidayguru tipt 12.09.20 tot 27.09.20 Costa Rica
P.p. vanaf € 1799,-

Duik de natuur in met deze prachtige 16-daagse rondreis door Costa Rica. Samen met een gids bezoek je de hoogtepunten van het eiland. Je slaapt in verschillende hotels en lodges, inclusief vluchten al vanaf €1799. Spot papegaaien en luiaards en struin langs de prachtigste stranden met deze complete groepsrondreis.

Rondreis door Costa Rica

Deze groepsreis brengt je onder meer door het regenwoud van Tortuguero, langs de Arenal vulkaan en de watervallen van Rincon de la Vieja. Na vele indrukken is het tijd om uit te rusten op het strand, waar je nog wat verder kunt dromen over de prachtige dierenwereld op het eiland. Je slaapt in verschillende hotels en lodges, die bij voorkeur aangesloten zijn bij het toerismeprogramma van the Rain Forest Alliance.

16-daagse groepsreis langs alle hoogtepunten

Per boot vaar je het Tortuguero Nationaal Park binnen, waar veel schildpadden broeden en je apen, kaaimannen en prachtige vogels kunt spotten. Ook op het programma staat de Arenal vulkaan, die tot 2010 grote rookpluimen en lava uitstootte. Aan de voet vind je thermale baden, waar je onder een verwarmde waterval kunt staan! Daarna rijd je naar Monteverde, waar enkele “sky walks” hangen. Wandel op veertig meter hoogte over de hangende bruggen. Na een bezoek aan het waterrijke Rincon de la Vieja is het tijd om uit te rusten aan het strand. In Playa Carillo overnacht je in een hotel met zwembad, en heb je de kans dolfijnen te spotten tijdens een boottocht of te relaxen op het strand, een onvergetelijke ervaring!

screenshot van de deal

Screenshot deal