Rondreis Costa Rica: ontdek alle hoogtepunten!

15 dagen incl. huurauto, vluchten, hotels met ontbijt en excursie!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €10
Holidayguru tipt 06.09.19 tot 20.09.19 Costa Rica
P.p. vanaf € 1689,-

Een vakantie naar Costa Rica iets voor jou? Toe aan een echt avontuur en tropische natuur? Heb je daarnaast ook nog een rijbewijs? Ga dan maar alvast die standaard Spaanse zinnetjes uit het hoofd leren, want jij gaat weg voor een vakantie in Costa Rica met je eigen huurauto!

Toekan in Costa Rica

Rondreis Costa Rica

Een vakantie Costa Rica is een prachtige reis. Tijdens deze rondreis rijd je zelf naar verschillende hoogtepunten van dit prachtige land, inclusief 13 hotelovernachtingenontbijthuurauto en een retourvlucht vanaf Amsterdam! Een reis om nooit te vergeten en ook echt een avontuur, want je rijdt jezelf rond en bent op jezelf aangewezen. Gelukkig zul je snel ontdekken dat de Latijns-Amerikaanse mentaliteit warmte en vreugde uitstraalt, iets waardoor jij je al gauw op je gemak zult voelen. Om pas echt tot de harten van de mensen door te dringen en de Latijnse cultuur te leren kennen raad ik je aan om ook eens te kijken naar danslessen in Marenge of Salsa, ik beloof je dat het een geweldige ervaring zal zijn!

De Arenal vulkaan van Costa Rica

Highlights Costa Rica

Wat het landschap betreft, heeft een vakantie Costa Rica alles voor je in de aanbieding: weelderige groene landschappenvulkanisch gebied, prachtige zandstranden, exotische dieren en heerlijk eten. Het land wordt ook wel het paradijs op aarde genoemd. Ontdek al het moois wat Costa Rica te bieden heeft tijdens deze rondreis. Met je eigen huurauto kom je langs prachtige nevelwouden, regenwouden en parelwitte stranden. Laat je overweldigen door de machtige vulkaan de Arenal en spot je bijzondere dieren zoals luiaards en papegaaien in het Nationaal Park Tortuguero.  ¡Pura Vida!

screenshot van de deal

Rondreis Costa Rica