Fly & Drive rondreis over Cyprus

Incl. vluchten, huurauto en hotels met ontbijt

  • Hotel -
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 753,-

Een combinatie van Griekenland en Turkije, dat klinkt toch als een perfecte mix? Voeg het samen op een zonovergoten eiland, en je hebt het heerlijke eiland Cyprus in het oosten van de Middellandse Zee. De Republiek Cyprus is echt het ontdekken waard en met deze reis ga jij alle highlights bewonderen. Je verkent het eiland met je eigen huurauto, en de vluchten en alle hotels met ontbijt zitten ook inbegrepen in de prijs. Bekijk hier snel alle details voor deze onvergetelijke rondreis over Cyprus en boek!

Cyprus

Rondreis over het prachtige Cyprus

Dit fascinerende eiland is compleet gedrenkt in cultuur. Leer hier meer over de geboorteplaats van de Griekse godin Aphrodite. Volgens de Griekse mythologie rees Aphrodite op uit de schuimende golven van de zee bij het eiland Cyprus. Het hele verhaal zul je ongetwijfeld te horen krijgen tijdens jou rondreis over dit mythische eiland. Daarnaast is er natuurlijk het unieke landschap wat je hier kunt vinden met onder andere het Troodosgebergte en de Caledonia watervallen. Zeker een bezoekje waard is de historische havenstad Larnaca, en je moet en zal zeker ook een wijntje proeven in het wijnstadje Omodhos. Dit en nog veel meer staat jou te wachten tijdens deze fly and drive vakantie op Cyprus.

prachtig helder zeewater

Jouw accommodaties tijdens de rondreis over Cyprus

Je verblijft tijdens de reis in meerdere hotels. Bij elk hotel zit een hotel inbegrepen, zodat je de dag goed kunt beginnen. Voor een overzicht van welke hotels je precies in zult verblijven verwijs ik je door naar de aanbieding.

prachtig cyprus

screenshot van de deal

screenshot