Onvergetelijke rondreis door Ierland

Incl. vluchten, hotels met ontbijt, huurauto, stadstour & Keltische avond!

P.p. vanaf € 456,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DIerland%26affid%3DRondreisDoorIerlandApril19%26produit%3D290202" text="Hier boeken"]

Maak een rondreis door magisch Ierland en bezoek al je favoriete Game of Thrones-filmlocaties. Met deze fantastische aanbieding reis jij door het prachtige landschap met je huurauto en verblijf je op de meest waanzinnige locaties. Het arrangement is inclusief vluchten, verblijf, huurauto, dagelijks ontbijt, een hop-on hop-off tour door Dublin en een Keltische avond. Ga het avontuur aan en en boek vandaag nog!

Rondreis Ierland

Verken de mystieke natuur van Ierland met deze rondreis

Ierland is het perfecte land om met de auto te ontdekken. De landschappen zijn bijzonder divers en wisselen elkaar in rap tempo af. Kies zelf waar je stopt voor een foto en hoelang. Je hotels zijn allemaal al geboekt en inbegrepen dus je hoeft er alleen voor te zorgen dat je iedere dag op de juiste plek belandt. Jouw avontuur begint in Dublin waar je uitgebreid gaat winkelen en genieten van de befaamde Ierse gezelligheid. Hierna vervolg je je weg langs de mooiste plaatsen van het land. Kies voor de voordelige 6-daagse trip of verleng hem tot 8 dagen voor een completere ervaring. Jij bent de baas.

Rondreis Ierland

Rondreis Ierland

Bij deze mooie aanbieding krijg je niet alleen de vluchten en de hotels met ontbijt voor een goede prijs. Nee, je krijgt ook je huurauto erbij en twee andere bijzonder leuke extra’s. Zo word je voorzien van tickets voor een hop-on hop-off tour door de Ierse hoofdstad, zodat je heerlijk relaxed de stad te zien krijgt, en neem je deel aan een Keltische avond (met diner). In mijn travel magazine lees je waar je de Ierse Game of Thrones-filmlocaties vindt. Hier vind je de beste reistijd voor Ierland.

Rondreis Ierland

screenshot van de deal

Rondreis Ierland