slechts € 884,-

Ontdek de sprookjesachtige wereld van Dubai en Abu Dhabi tijdens deze luxueuze rondreis! Je zal 4 nachten overnachten in een luxe hotel in Dubai, waarna je wordt opgehaald en met een transfer naar Abu Dhabi wordt gebracht. Hier overnacht je nog 3 nachten in een luxe hotel! Bij beide hotels staat er een heerlijk ontbijtje voor je klaar! Bekijk alle details hier.

Dubai

Centro Basha Hotel Dubai & Beach Rotana Hotel Abu Dhabi

Je uitvalsbasis tijdens deze luxe rondreis zullen twee heerlijke hotels zijn! Deze twee steden zijn natuurlijk al super luxe, dus de beste manier om dit te ervaren is vanuit je eigen luxe hotel! In het Hotel in Dubai kun je voor een drankje terecht bij de bar of een van de bars. Dit hotel wordt dan ook geweldig beoordeeld met een 8.7! In Abu Dhabi zal je overnachten in het Hotel Beach Rotana*****. Dit hotel beschikt over alles waarover je tijdens deze luxe vakantie maar kan dromen, waaronder een privé strand en wellnesscentrum. Dit hotel wordt dan ook geweldig beoordeeld met een 9.0!

Dubai vakantie

 

Rondreis Dubai en Abu Dhabi

Na je vluchten met het luxe Emirates zal je vanaf de luchthaven naar je hotel in Dubai worden gebracht. Hier heb je 5 dagen de tijd om deze enerverende stad te ontdekken, en hiervoor raad ik je aan mijn Dubai tips door te nemen. Bezoek in ieder geval het grootste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa! Verder raad ik je ook aan om een bezoekje te brengen aan de Dubai Mall, waar je midden in het winkelcentrum een compleet aquarium vindt met onder andere haaien! Nadat je Dubai hebt gezien zal je via een transfer naar Abu Dhabi worden gebracht, waar je nog 3 nachten in het Hotel Beach Rotana zal overnachten. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en in een woord schitterend om te zien! Een bezoekje aan de imposante Sjeik Zayed-moskee moet hier absoluut op je to-do list staan!

Abu Dhabi vakantie

screenshot van de deal

Dubai en Abu Dhabi