slechts 1679,- €

Ontdek de pracht van dit land in het noorden van Zuid-Amerika. Beleef de cultuur en sta versteld door de natuur; Ecuador heeft het allemaal. Een rondreis door dit land brengt je langs prachtige plaatsen zoals de hoofdstad Quito maar ook de markt van Otavalo, Baños en Cuenca. Deze reis is een volledig verzorgd totaalpakket voor 13 of 17 dagen, inclusief hotels met ontbijt, 2 stadstours, transfers, vluchten en de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de unieke flora en fauna op de Galapagoseilanden! Bekijk hier snel alle mogelijke reisdata en de gehele reisroute.

ecuador1

Rondreis door Ecuador

Bovenin Zuid-Amerika, tussen Peru, Brazilië en Colombia, vind je het prachtige land Ecuador. Het land biedt door haar ligging een unieke variatie aan landschappen en ecosystemen, wat het werkelijk een bestemming maakt voor elk type reiziger. Zo kun je gaan hiken in het machtige Andes gebergte, tussen de besneeuwde bergtoppen of de actieve vulkanen, maar ook relaxen op het strand is mogelijk; want je vindt hier sommige van de meest paradijselijke zandstranden ter wereld. Daarnaast kun je natuurlijk de Amazone in trekken, misschien wel per kano de rivier op en kijken welke tropische diersoorten je kunt spotten: in Ecuador kan het allemaal; een rondreis om nooit te vergeten.

Brug langs waterval en jungle

Jouw rondreis door Ecuador

Tijdens deze volledig tot in de puntjes georganiseerde reis kom je langs onder andere Quito, Otavalo, Baños en Cuenca, maar ook de Galapagoseilanden zijn een optie! Lees snel over de beste reistijd voor de Galapagoseilanden. Alle hotelovernachtingen zitten inbegrepen in de prijs, evenals de vluchten, dagelijks ontbijt, transfers, stadstours en meer. Bekijk snel de aanbieding voor alle details!

Koloniale gebouwen in Quito

screenshot van de deal

Screenshot Ecuador
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)