Rondreis Europa: één reis, drie landen!

8 dagen inclusief vluchten, huurauto en verblijf in hotels met dagelijks ontbijt

  • Hotel Meerdere hotels
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
slechts € 529,-

Je wilt graag een rondreis door Europa maken waarbij je meerdere landen kunt bezoeken? Het liefst gewoon met de auto, zodat je kunt gaan en staan waar je wilt op de route. Om eerst van huis ergens helemaal heen te moeten rijden is echter wel weer zo’n gedoe en afstand. Nou, dit is dan de perfecte goedkope vakantieaanbieding voor jou. Ik heb een rondreis door Europa met huurauto die momenteel erg laag geprijsd is. Tijdens deze vakantie bezoek je zowel Italië als Kroatië, als ook nog Slovenië, voor maar €529! Deze prijs is inclusief de vluchten, de huurauto en verblijf met ontbijt in meerdere goede hotels! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

rondreis europa

Rondreis door Europa

Met deze rondreis door Europa ga je eerst naar Italië, naar het prachtige Venetië. Hier haal je op het vliegveld je huurauto op, waarna je richting het hotel gaat. Vanaf hier kun je enkele dagen gaan genieten van de romantische Italiaanse stad. Kijk trouwens eens in mijn Travel Magazine voor de beste Venetië tips! Daarnaast is een kort uitstapje naar het kleurrijke Burano is zeker ook een aanrader! Nog niet genoeg informatie voor je? Kijk dan eens onder aan mijn pagina over Italië met meer tips over deze regio en plan zo jouw ideale Italië vakantie.

Je vervolgt je rondreis door Europa in oostelijke richting, naar het prachtige – en nog relatief onontdekteSlovenië. Op de route passeer je flink wat natuurlijk schoon, om vervolgens aan te komen in de pittoreske hoofdstad van Slovenië: Ljubljana. Ondanks dat de naam eigenlijk niet uit te spreken is, zijn bezoekers altijd nou juist wel zeer te spreken over deze mooie en gezellige stad. De architectuur, in combinatie met de natuur, maakt het voor velen de onontdekte parel van Europa. Daarna vervolg je de rondreis richting het derde land: Kroatië! Je bezoekt de idyllische stad Pula, gelegen aan de Adriatische Zee. Bewonder hier onder andere het indrukwekkende Romeinse amfitheater, wat je op de foto hieronder ziet!

Benieuwd naar alle details voor jouw rondreis door Europa? Kijk dan naar de deal voor alle informatie en de gehele reisroute.

rondreis europa

Meerdere hotels tijdens deze rondreis door Europa

Je verblijft tijdens deze rondreis in meerdere hotels; in elk land een nieuw hotel. In alle hotels krijg je dagelijks een lekker ontbijtje geserveerd. Bekijk de aanbieding voor meer details over de hotels.

rondreis europa

screenshot van de deal

screenshot